Hva er egentlig Unike Sammen?

Unike Sammen er et konsept fra LOXY AS, hvor vi tilbyr svært gode plagg med trykk av høyeste kvalitet til skoler og større grupper. Hensikten er å være en motvekt til det stadig økende merke presset, og skape en felles tilhørlighet.

LOXY AS samarbeider med en produsent av nøytrale kvalitets plagg, merkene (motivene) produserer vi selv på vår fabrikk i Halden. LOXY er en anerkjent leverandør av komponenter og tilbehør til konfeksjonsbransjen i over 50 år. Les gjerne mer om LOXY her.

Glem stress med bestillingslister, betalingsfrister og ufrivillig ansvar. La Unike Sammen ta seg av dette. Vi utarbeider design forslag, basert på ønsker eller tanker fra dere, og dere kan sette sammen et utvalg fra vår fargerike kolleksjon av ulike modeller. Deretter legges alt til rette i vår nettbutikk med direkte tilgang via et passord/kode. Elever og foreldre bestiller direkte, og plaggene blir levert skolen ferdig merket og med utdellingslister.

Til tross for at vi forsøker å holde så lave priser som mulig, kan det være elever som dessverre ikke har anledning til å kjøpe disse plagene. Sammen finner vi en løsning på dette, intill 5% pro-bono i samarbeid med skoleeier eller ledelsen.